Воскресенье, 28.04.2024, 23:01Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Календарь новостей

«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2009 » Февраль » 20 » «Асканія-Нова» вийшла до другого туру Всесвітнього конкурсу «7 нових чудес природи»
«Асканія-Нова» вийшла до другого туру Всесвітнього конкурсу «7 нових чудес природи»
20:22

Біосферний заповідник «Асканія-Нова» представлятиме Україну у другому турі Всесвітнього конкурсу "7 нових чудес природи". Такими є результати підрахунку голосів першого етапу акції, який тривав до 31 грудня 2008 року...

Подивитись можна тут - http://7chudes.in.ua/info/308.htm

Згідно з регламентом конкурсу, на першому етапі відбувався відбір серед 450 номінантів з усього світу 1 учасника від країни за найбільшою кількістю голосів у мережі Інтернет. Від України переможцем виявилася "Асканія-Нова", яка і продовжить боротьбу на другому етапі. Всього до другого туру потрапили 261 учасник з усіх континентів (національні номінанти та об"єкти, які представляють 2 і більше країни).
 
Як відомо, оргкомітет загальнонаціональної акції «7 природних чудес України» з метою популяризації фіналістів цього проекту вирішив подати до всесвітнього конкурсу у якості номінантів переможців експертного та Інтернет-голосування в Україні. Нагадаємо, що за підсумками всеукраїнської акції Біосферний заповідник «Асканія-Нова» отримав найбільше голосів експертів, а Національний природний парк «Подільські Товтри» здобув найбільшу підтримку Інтернет-аудиторії.
 
Голова Оргкомітету Всеукраїнської акції "Сім природніх чудес України" Микола Томенко позитивно оцінив результати першого всесвітнього конкурсу для України. "Багато наших співвітчизників взяли участь у голосуванні, що є надвичайно позитивним. Але найбільшу підтримку вдалося мобілізувати прихильникам "Асканії-Нової", яка і увійшла до другого туру. Впевнений, що і ця перемога, і подальша участь у конкурсі сприятиме популяризації цього унікального куточку природи не лише в Україні, а й у Європі та світі", - сказав він.
 
Томенко також закликав українців і на цьому етапі виявити активність та підтримати "Асканію-Нову", яка стала єдиним представником України у популярному всесвітньому конкурсі.
 
Голосування триватиме до 7 липня 2009 року. Із 77 учасників, які наберуть найбільше голосів у Інтернеті, експертне журі обере 21 фіналіста конкурсу. Сім нових природних чудес світу планується назвати у 2011 році. За оцінками Оргкомітету, у голосуванні можуть взяти участь до 100 мільйонів людей.
 
 
Підтримати українського номінанта можна тут:
 
Попередньо слід зареєструватися на сайті, вказавши свій е-мейл.
 
Голосувати можуть і власники тих електронних адрес, які вже голосували на першому етапі акції (до 31 грудня 2008 р.).
 
На даному етапі (до 7 липня) кожен зареєстрований учасник може проголосувати один раз і лише за 7 об’єктів одночасно.
Просмотров: 1824 | Добавил: Older | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 Older  
0
Як відомо, «Асканія-Нова» представляє Україну у другому турі Всесвітнього конкурсу «7 нових чудес природи». Відповідне голосування триватиме до 7 липня 2009 року. Із 77 учасників, які наберуть найбільше голосів у Інтернеті, експертне журі обере 21 фіналіста конкурсу.

Всього у другому турі всесвітнього конкурсу беруть участь 261 номінант з усіх континентів. Для зручності виявлення переможців організатори розподілили учасників другого етапу конкурсу на сім груп. «Асканія-Нова» та ще 57 учасників конкурсу опинилася у другій за чисельністю групі Е – «Національні парки, природні заповідники, ліси». 11 номінантів з кожної групи, які здобудуть найбільше голосів користувачів мережі Інтернет, виходять до наступного етапу.


Інші категорії:
група А – «Ландшафтні краєвиди, льодовики» (21 номінант)
група В – «Острови» (30 номінантів)
група С – «Гори та вулкани» (37 номінантів)
група D – «Печери, гірські утворення та долини» (30 номінантів)
група F – «Озера, річки та водоспади» (60 номінантів).
група G – «Морські краєвиди» (25 номінантів)


Сім нових природних чудес світу планується назвати у 2011 році. За оцінками Оргкомітету, у голосуванні можуть взяти участь до 100 мільйонів людей.


Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024 | Бесплатный хостинг uCoz